Termeni si conditii consultatie medicala la domiciliu

medical record

Va rugam cititi macar o data TOS (Terms of service – Termeni si conditii) pentru utilizarea site-urilor de internet dedicate consultatiilor medicale. Acesti Termeni si conditii functioneaza in mediul online ca un contract. Citirea lui dureaza cca 10 minute.

Informatiile de mai jos trebuie intelese ca fiind clauze ale unui contract de aderare online, de care depinde folosirea serviciilor medicale prin intermediul site-ului. Acest contract este legal valabil conform legii comertului electronic, iar acceptarea din partea dvs a acestor Termeni si conditii echivaleaza legal cu semnarea in persoana a unui contract pe hartie.

Articolele si stirile publicate pe sitesunt realizate de catre mine, Dr. Ganea Daniel, medic specialist Medicina de Familie si Ecografie si de catre medicii colaboratori.Vom incerca sa oferim informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor pacientilor interesati de sanatatea lor. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe site, are un caracter suplimentar, si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care va consulta efectiv printr-o metoda sau alta. Toate textele sau alte materiale prezentate acest site sunt proprietatea site-ului si pot fi reproduse, distribuite, transferate sau preluate doar cu acordarea anticipata a permisiunii scrise. Totusi, conform legii, pot fi copiate portiuni de nu mai mult de 20% dintr-un articol, cu specificarea expresa si evidenta a sursei, si cu link catre pagina de pe care a fost luat articolul. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site internet sunt protejate de legea Copyright-ului. Orice cerere a permisiunii de a folosi aceaste materiale poate fi trimisa prin formularul de contact sau comentarii sau prin email prin formularul de pe FaceBook.

Scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale concrete si specifice. In afara de obtinerea unei consultatii medicale de specialitate online prin dialogul cu medicul specialist, acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru o intelegere cat mai buna a starii dvs. de sanatate si pentru a lua legatura cu mine sau cu colegii mecici specialisti. Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul site-urilor de internet  trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastra le descrieti. Datorita acestui lucru, trebuie sa intelegeti si sa acceptati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor pe care le transmiteti consultantilor nostri poate sa determine neadaptarea sfaturilor noastre la starea dumenavoastra reala de sanatate. Prin urmare, trebuie sa intelegeti ca, in ansamblul situatiilor care ii sunt aduse la cunostinta, specialistul nu poate diferentia absolut acele forme grave de formele mai putin grave ale simptomelor descrise de dumneavoastra.

In toate cazurile, este ideal ca o consultatie sa se faca fata in fata pentru a avea cea mai corecta evaluare a starii dumneavoasra de sanatate. Raspunsurile oferite de articolele medicale sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii online sau analize medicale de specialitate. Intelegeti ca, datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata pe site trebuie folosita cu discernamant si in colaborare cu medicul specialist si nu ca alternativa a consultului medical, realizat in persoana sau la distanta, de un medic specialist.

Ne rezervam dreptul ca, intrebarile dumneavoastra, impreuna cu raspunsul oferit, sa faca obiectul prezentarii pe site-ul nostru. Datele dumneavoastra personale nu vor fi dezvaluite ci doar aspectele medicale.

Consultatiile solicitate prin aplicatia on-line pot fi platite sau gratuite. Consultatiile platite beneficiaza de prioritate la redactarea raspunsului si au un nivel maxim de acuratete. Consultatiile gratuite sunt orientative, utilizarea informatiilor furnizate facandu-se pe riscul clientului si pot sa primeasca sau sa nu primeasca un raspuns. Pentru problemele cu nivel mare de complexitate puse pe blogurile medicale, medicii nostri pot decide ca este necesara achitarea unui onorariu, informand solicitantul despre aceasta decizie. In aceasta situatie, acesti termeni si conditii functioneaza ca un contract de asistenta medicala cu toate drepturile si obligatiile derivate din acesta, cu limitarile mentionate mai sus.

In cazul in care nu puteti sau nu doriti sa va deplasati, unul din specialistii nostri se poate deplasa la sediul sau domiciliul dvs. Costul unei deplasari in Bucuresti este negociabil in functie de deplasare si include contravaloarea consultatiei. In toate celelalte cazuri onorariile percepute pentru consultatiile medicale online sunt publicate in sectiunea  Tarife consultatii medicale la domiciliu din site-ul ConsultatiiLaDomiciliu.ro.

In fiecare luna, daca sunteti inscris la mine pe lista de Medic de familie, sau daca ati achizitionat unul dintre pachetele de servicii medicale, puteti beneficia de un numar consultatii gratuitesi retete compensate specific fiecarui pachet. Pentru detalii puteti consulta online lista detaliata de servicii medicale. Periodic voi anunta la cabinet sau prin intermediul site-ului promotii de care pot beneficia atat pacientii inscrisi la mine cat si cei care vor sa se inscrie sau care solicita consultatii la domiciliu.

Cu respect,

Dr. Daniel Ganea

Medic de familieEcografieConsultatii medicale la domiciliu

http://FACEBOOK.com/ConsultatiiLaDomiciliu

––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă ai cont pe FacebookWordPressGoogle+Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul consultatii medicale la domiciliu și prietenilor tăi.

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s